Chinflex®

Chinflex® is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese  voetmassageprincipes. De Chinezen passen voetmassages, met zeer goede resultaten, al bijna 4000 jaar toe. Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk.  Ze gebruiken  deze massages om tot  op hoge leeftijd vitaal te blijven en hun gezondheid te behouden.

Het  grote  succes van  Chinflex® massage ontstaat doordat in een massage 2 systemen tot  1 geheel  gecombineerd  worden.

  • De zones op voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen,  spieren en weefsels, is weerspiegeld  in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan.  Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.
  • De meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd meridianen  vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.

De combinatie van deze 2 systemen plus het feit dat er prettige, ontspannende, intensieve massagetechnieken  toegepast worden  op knieën, onderbenen  en voeten, maakt deze massage tot een ongekende weldaad.

De resultaten Chinflex®

Tijdens een  ontspannende  Chinflex® massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de  energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd.   Na een massage kunt u last krijgen van vermoeidheid, kouwelijkheid, hoofdpijn etc. Dat zijn de “gewone” reacties op de behandeling. 

cupping

Massagepraktijk Hans Prins
Ir Driessenstraat 94 D
2312 KZ Leiden
Telefoon 06 - 44 30 56 30
info[at]voetreflexhans.nl
KvK 52471756
Wkkgz licentienr.: 99527982

Voet